ESRI, noul chiriaș al Globalworth din Romania

Globalworth, cel mai mare investitor în spaţii de birouri din Europa Centrală şi de Est, anunță semnarea unui nou contract de închiriere pentru o perioadă de 5 ani și jumătate. ESRI Romania, lider global de piață în domeniul software-ului pentru sisteme informaționale geografice (GIS), al inteligenței locațiilor și al cartografierii, a închiriat un spațiu de birouri de 540 mp GLA în Globalworth Campus A.

“Spațiul oferit de Global Worth este locul perfect pentru a ne extinde operațiunile și a servi mai bine utilizatorii noștri, atât aici, în România, cât și în întreaga Europă. Așteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă și îndelungată.” a declarat Alexandru Vasile, Director General al Esri Romania.

“Suntem încântați că ESRI a ales Globalworth Campus pentru a fi noul său sediu în București. Combinația unei locații compacte, de înaltă calitate, cu zone de relaxare, restaurante, toate contribuie la a face din ESRI România un loc de muncă unic și vibrant. Mulțumim echipei ESRI pentru încrederea acordată și le urăm tot ce este mai bun în noile lor demersuri”, a afirmat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania.

“Ne bucurăm că am identificat spațiul de birou optim pentru ESRI, o companie a cărei tehnologie o folosim și în instrumentul nostru digital Location Intelligence. Mixul ideal oferit de clădirea de birouri Globalworth Campus A a facilitat alegerea și decizia și sunt convinsă că va contribui foarte mult la succesul ESRI în România”, a completat Ileana Mitrache, Senior Consultant Advisory & Transaction Services | Office, CBRE Romania

Exit mobile version