Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ESRI, noul chiriaș al Globalworth din Romania

Globalworth, cel mai mare investitor în spaţii de birouri din Europa Centrală şi de Est, anunță semnarea unui nou contract de închiriere pentru o perioadă de 5 ani și jumătate. ESRI Romania, lider global de piață în domeniul software-ului pentru sisteme informaționale geografice (GIS), al inteligenței locațiilor și al cartografierii, a închiriat un spațiu de birouri de 540 mp GLA în Globalworth Campus A.

“Spațiul oferit de Global Worth este locul perfect pentru a ne extinde operațiunile și a servi mai bine utilizatorii noștri, atât aici, în România, cât și în întreaga Europă. Așteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă și îndelungată.” a declarat Alexandru Vasile, Director General al Esri Romania.

“Suntem încântați că ESRI a ales Globalworth Campus pentru a fi noul său sediu în București. Combinația unei locații compacte, de înaltă calitate, cu zone de relaxare, restaurante, toate contribuie la a face din ESRI România un loc de muncă unic și vibrant. Mulțumim echipei ESRI pentru încrederea acordată și le urăm tot ce este mai bun în noile lor demersuri”, a afirmat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania.

“Ne bucurăm că am identificat spațiul de birou optim pentru ESRI, o companie a cărei tehnologie o folosim și în instrumentul nostru digital Location Intelligence. Mixul ideal oferit de clădirea de birouri Globalworth Campus A a facilitat alegerea și decizia și sunt convinsă că va contribui foarte mult la succesul ESRI în România”, a completat Ileana Mitrache, Senior Consultant Advisory & Transaction Services | Office, CBRE Romania

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mureșenii, invitați să facă investiții imobiliare în Dubai

Articolul următor

How to join the Belgian Pavilion at MIPIM 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share