CNAIR pregătește șase noi spații de servicii moderne, pe A1, în zona județului Timiș

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pregătește deschiderea a șase noi spații de servicii, moderne, pe A1, în zonele adiacente județului Timiș. Acestea vor fi, câte unul pe fiecare sens de mers, la Șagu, Giarmata și la Recaș. Deocamdată, asemenea spații au fost deschise la Pecica și la Orăștie. Aceste spații de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR SA și Rompetrol Downstream SRL.

Strategia CNAIR privind dezvoltarea parcărilor sigure și securizate, pentru autovehiculele de mare tonaj, pe rețeaua de drumuri de mare viteză din administrare prevede si amenajarea, ulterioară deschiderii acestora, de spații destinate dușurilor.

Tot în baza unor contracte de concesiune vor fi deschise în următoarea perioadă alte 6 spații de servicii, între Arad și Lugoj, pe A1: 2 spații de servicii de la km. 530+536 (stânga și dreapta), în zona localității Șagu; 2 spații de servicii de la km. 500+596 (stânga și dreapta), în zona localității Giarmata; 2 spații de servicii de la km. 481+646 (stânga și dreapta), în zona localității Recaș.

Exit mobile version