Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR pregătește șase noi spații de servicii moderne, pe A1, în zona județului Timiș

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pregătește deschiderea a șase noi spații de servicii, moderne, pe A1, în zonele adiacente județului Timiș. Acestea vor fi, câte unul pe fiecare sens de mers, la Șagu, Giarmata și la Recaș. Deocamdată, asemenea spații au fost deschise la Pecica și la Orăștie. Aceste spații de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR SA și Rompetrol Downstream SRL.

Strategia CNAIR privind dezvoltarea parcărilor sigure și securizate, pentru autovehiculele de mare tonaj, pe rețeaua de drumuri de mare viteză din administrare prevede si amenajarea, ulterioară deschiderii acestora, de spații destinate dușurilor.

Tot în baza unor contracte de concesiune vor fi deschise în următoarea perioadă alte 6 spații de servicii, între Arad și Lugoj, pe A1: 2 spații de servicii de la km. 530+536 (stânga și dreapta), în zona localității Șagu; 2 spații de servicii de la km. 500+596 (stânga și dreapta), în zona localității Giarmata; 2 spații de servicii de la km. 481+646 (stânga și dreapta), în zona localității Recaș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de Drumuri rezolvă finanțarea, Consiliul Județean Timiș construiește un nou drum de legătură între Aeroportul Timișoara și autpsradă

Articolul următor

Se fac primele foraje geotehnice pe traseul tronsonului lipsă din autostrada A1 cu „tuneluri pentru urși”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share