Hiturile Queen, interpretate în stil brazilian la Cluj

Evenimentul Queen Celebration Rock Opera i-a adus, pe scena Casei de Cultură a Studenților (CCS) din Cluj, pe brazilienii de la Andre Abreu & Orchestra.

Evenimentul Queen Celebration Rock Opera i-a adus, pe scena Casei de Cultură a Studenților (CCS) din Cluj, pe brazilienii de la Andre Abreu & Orchestra.

Trupa din America de Sud a interpretat, de multe ori în manieră proprie, celebrele piese “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “The Miracle”, “I Want to Break Free”, “Who Wants to Live Forever”. “A Kind of Magic”, “Under Pressure”, “The Great Pretender”, “These Are the Days of Our Lives”.

După un recital de peste două ore, la bis, publicul clujean a cerut “The Invisible Man”, dar a primit “We Are the Champions”. Jocuri de lumini și lasere, fumuri colorate, efecte vizuale, o recuzită complexă (solistul a purtat cinci ținute diferite), dar mai ales proiecțiile cu marile concerte ale trupei lui Freddy Mercury au completat show-ul, unul cu mult mai complex decât al trupelor de cover-uri în general.

Abreu s-a arătat impresionat de atmosfera de la concertele din Cluj și București, promițând celor prezenți să revină cât de curând în România. “Freddy din Brazilia” a fost însoțit de chitaristul Danilo Toleda, de basistul PH Mazzilli și de bateristul Guib Silva. Trupa a fost acompaniată de o orchestră simfonică formată din opt muzicieni.

Mira Show, organizatorul turneului Andre Abreu în România, va mai aduce, la Cluj-Napoca, artiști precum Zucchero, Jonathan Cilia Faro sau Veronica Liberati, a anunțat, în preambulul concertului de la CCS, Mirela Sinca, directorul agenției.

 

Exit mobile version