Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hiturile Queen, interpretate în stil brazilian la Cluj

Evenimentul Queen Celebration Rock Opera i-a adus, pe scena Casei de Cultură a Studenților (CCS) din Cluj, pe brazilienii de la Andre Abreu & Orchestra.

Evenimentul Queen Celebration Rock Opera i-a adus, pe scena Casei de Cultură a Studenților (CCS) din Cluj, pe brazilienii de la Andre Abreu & Orchestra.

Trupa din America de Sud a interpretat, de multe ori în manieră proprie, celebrele piese “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “The Miracle”, “I Want to Break Free”, “Who Wants to Live Forever”. “A Kind of Magic”, “Under Pressure”, “The Great Pretender”, “These Are the Days of Our Lives”.

După un recital de peste două ore, la bis, publicul clujean a cerut “The Invisible Man”, dar a primit “We Are the Champions”. Jocuri de lumini și lasere, fumuri colorate, efecte vizuale, o recuzită complexă (solistul a purtat cinci ținute diferite), dar mai ales proiecțiile cu marile concerte ale trupei lui Freddy Mercury au completat show-ul, unul cu mult mai complex decât al trupelor de cover-uri în general.

Abreu s-a arătat impresionat de atmosfera de la concertele din Cluj și București, promițând celor prezenți să revină cât de curând în România. “Freddy din Brazilia” a fost însoțit de chitaristul Danilo Toleda, de basistul PH Mazzilli și de bateristul Guib Silva. Trupa a fost acompaniată de o orchestră simfonică formată din opt muzicieni.

Mira Show, organizatorul turneului Andre Abreu în România, va mai aduce, la Cluj-Napoca, artiști precum Zucchero, Jonathan Cilia Faro sau Veronica Liberati, a anunțat, în preambulul concertului de la CCS, Mirela Sinca, directorul agenției.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele mai mari ponderi în transportul de pasageri s-au înregistrat pe Aeroporturile Henri Coandă – București (6,3 milioane îmbarcați, 6,2 debarcați), Avram Iancu Cluj – AIAIC (1,3 milioane îmbarcați și debarcați), Aeroportul Internațional Iași (774.800 îmbarcați și 761.600 debarcați),

Traficul aerian anual s-a dublat în România. Clujul și Timișoara, în top

Articolul următor

Investiții de peste 10 milioane de lei în contorizare inteligentă la Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share