Bistrița impune produsele locale în instituțiile publice

Bistrița-Năsăud este un model de bună practică prin cei aproape 2 miliarde de euro atrași în ultimii 10 ani în investiții publice de către Consiliul Județean (CJ).

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților a efectuat o vizită de lucru în județ.

“Bistrița-Năsăud este un model de bună practică prin cei aproape 2 miliarde de euro atrași în ultimii 10 ani în investiții publice de către Consiliul Județean (CJ). Președintele Radu Moldovan și primarii județului nostru care sunt cei mai performanți din România.

În cadrul ședinței am primit în unanimitate aviz favorabil pentru un proiect legislativ pe care l-am inițiat în calitate de deputat de Bistrița-Năsăud: lanțul scurt de aprovizionare, prin care vom sprijini producătorii locali și capitalul românesc.

Alături de Comisia parlamentară am vizitat Spitalul Județean de Urgență Bistrița, TeraPlast Arena, Sala Polivalentă din Bistrița și Castelul Teleki din Posmuș, proaspăt reabilitat. Le mulțumesc colegilor mei parlamentari pentru încredere și susținere”, a menționat deputatul Bogdan-Gruia Ivan.

 

“Felicitări, Bogdan-Gruia Ivan, pentru obținerea avizului pozitiv de la comisia de administrație și amenajare a teritoriului la inițiativa legislativă prin care producătorii locali își vor putea vinde produsele în zona publică, de la grădinițe, școli și spitale”, a spus președintele CJ.

Din delegație au făcut parte Simona Bucura-Oprescu, președintele Comisiei de administrație publică, vicepreședinții Angelica Fădor și Denes Seres, secretarul Radu Marcel  Tuhuț, alți deputați și staff-ului din comisie.

Exit mobile version