Forajele geotehnice de pe tronsonul cu urși din autostrada Lugoj – Deva vor fi finalizate cu două luni înainte de termen

Șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada Lugoj – Deva are poate premisele să pornească mai devreme decât era programat. În acest moment pe teren se realizează foraje pentru a se stabili calitatea terenului pe care se va lucra.

Echipele aflate pe teren între Margina și Holdea trag tare pentru a realiat forajele geotehnice. Mai mult, operațiunile de acest fel, de pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva (secțiunile E și D) se apropie de finalizare. Deși termenul contractual pentru execuția forajelor geotehnice este de 4 luni, acestea vor fi finalizate în mai puțin de 2 luni.

Asocierea Spedition Umb S.R.L. – Tehnostrade S.R.L. – SA & PE Construct S.R.L. – Euro-Asfalt (Bosnia) va realiza tronsonul lipsă din autostrada amintită, pentru circa 1,826 miliarde de lei (fără TVA) pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Secțiunea E (9,13 km) și Secțiunea D (4,03 km) aferente Lotului 2 din A1 Lugoj – Deva.

Exit mobile version