Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Forajele geotehnice de pe tronsonul cu urși din autostrada Lugoj – Deva vor fi finalizate cu două luni înainte de termen

Șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada Lugoj – Deva are poate premisele să pornească mai devreme decât era programat. În acest moment pe teren se realizează foraje pentru a se stabili calitatea terenului pe care se va lucra.

Echipele aflate pe teren între Margina și Holdea trag tare pentru a realiat forajele geotehnice. Mai mult, operațiunile de acest fel, de pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva (secțiunile E și D) se apropie de finalizare. Deși termenul contractual pentru execuția forajelor geotehnice este de 4 luni, acestea vor fi finalizate în mai puțin de 2 luni.

Asocierea Spedition Umb S.R.L. – Tehnostrade S.R.L. – SA & PE Construct S.R.L. – Euro-Asfalt (Bosnia) va realiza tronsonul lipsă din autostrada amintită, pentru circa 1,826 miliarde de lei (fără TVA) pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru Secțiunea E (9,13 km) și Secțiunea D (4,03 km) aferente Lotului 2 din A1 Lugoj – Deva.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul ministru, la Timișoara: Deocamdată nu discutăm despre concedieri între bugetari, dar se caută soluții pentru problema deficitului

Articolul următor

Programul Operațional Regional al Regiunii Vestul are propria pagină, nouă, de internet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share