Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a semnat contractul pentru Parcul de Specializare Inteligentă Ștei

Marți, 7 mai 2024, la Primăria Ștei a fost semnat contractul de execuție pentru Parcul de Specializare Inteligentă din Ștei. Contractul a fost semnat de către Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor și reprezentantul Precon, cel care va proiecta și construi parcul, în prezența primarului de Ștei, Iulian Balaj.

 

Valoarea contractului este de 18 milioane lei, plus TVA. 60% va fi finanțarea Consiliului Județean Bihor și 40%, fonduri europene.

Săptămâna viitoare constructorul va constitui garanția de bună execuție și va începe pregătirile pentru organizarea de șantier, urmând ca cel mai târziu în ultima săptămână a lunii mai să înceapă efectiv lucrările. Până la sfârșitul lunii noiembrie, anul acesta, lucrările vor fi finalizate.

25 de parcele

Parcul industrial este un proiect realizat în parteneriat cu primăria orașului Ștei, aceasta punând la dispoziție terenul de 13,6 ha.

„În paralel cu lucrările, vom demara procedura de concesionare a celor 25 de parcele din Parc. Firmele vor avea la dispoziție 4,4 milioane de euro, granturi europene. Parcul industrial Ștei va fi o ancoră economică pentru revigorarea zonei. Așa cum s-a întâmplat în Oradea, rețeaua de parcuri industriale din județ va aduce locurile de muncă mai aproape de oameni. Mulțumesc domnului primar Iulian Balaj pentru acest parteneriat! ”, a declarat Ilie Bolojan.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de Apă Arieș – Furnizor de civilizație. O poveste de succes despre investiții cu finanțare europeană

Articolul următor
La evenimentul aniversar al Life Is Hard Florești s-au reunit s-au reunit, fizic sau virtual, 130 de angajați ai LIH din orașele Cluj-Napoca, Brăila, Iași, Sibiu, Baia Mare, Pitești și București.

Life Is Hard se vrea lider în distribuția de asigurări din Europa de Est

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share