Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard se vrea lider în distribuția de asigurări din Europa de Est

La evenimentul aniversar al Life Is Hard Florești s-au reunit s-au reunit, fizic sau virtual, 130 de angajați ai LIH din orașele Cluj-Napoca, Brăila, Iași, Sibiu, Baia Mare, Pitești și București.
Cătălin Chiș a prezentat principalele direcții ale strategiei manageriale | Foto: LIH

Compania clujeană listată pe Piața AeRO a Bursei de Valori București și-a propus noi obiective, cu prilejul a două decenii de existență.

La evenimentul aniversar al Life Is Hard Florești s-au reunit s-au reunit, fizic sau virtual, 130 de angajați ai LIH din orașele Cluj-Napoca, Brăila, Iași, Sibiu, Baia Mare, Pitești și București. Directorul executiv, Cătălin Chiș, a împărtășit viziunea LIH și a reflectat asupra trecutului, prezentului și viitorului.

“Este o viziune care susține transformarea digitală prin consolidarea poziționării sale drept cel mai important key technology partner al mediului de business și al autorităților din România, precum și crearea celui mai mare ecosistem de distribuție de asigurări din Europa Centrală și de Est”, conform LIH.

La evenimentul aniversar al Life Is Hard Florești s-au reunit s-au reunit, fizic sau virtual, 130 de angajați ai LIH din orașele Cluj-Napoca, Brăila, Iași, Sibiu, Baia Mare, Pitești și București.

Inovarea, în centrul atenției

Conducerea societății a evidențiat contribuția unor angajați cu peste 10 ani în LIH. “Am sărbătorit modul în care aducem împreună oameni, afaceri și comunități, motivați de pasiunea pentru tehnologie. Ne-am promis să continuăm să inovăm, să creștem și să devenim din ce în ce mai buni”, au relatat reprezentanții LIH.

Grupul IT a anunțat că își extinde canalele de distribuție printr-o participație de 10% din platforma online destinată asigurărilor Xiga, startup insurtech de ultimă generație, deținută prin intermediul LIH Ventures.

Principalele produse generate de LIH sunt destinate pieței asigurărilor, aplicații de administrare a business-ului pentru întreprinderi mici și mijlocii, platforme de licitații online, telemedicină, acces în clădiri. Principalii săi acționari erau Cătălin Chiș – 29%, Active Power Solutions – 27%, persoane fizice – 41%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a semnat contractul pentru Parcul de Specializare Inteligentă Ștei

Articolul următor

Indotek Group revitalizează Plaza M cu branduri emblematice, printr-o investiție de 16 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share