Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au pornit lucrările la noua unitate de producție Deltamed

“Lucrările pentru amenajarea noii unități de producție de la Aiud sunt în plină desfășurare, iar echipele noastre dedicate muncesc pentru a aduce acest proiect la viață”, a transmis Deltamed.
Construcția fabricii din Aiud este programată să se finalizeze în acest an | Foto: Deltamed

Producătorul clujean de vehicule pentru intervenție și-a propus să înceapă fabricația și în județul Alba.

“Lucrările pentru amenajarea noii unități de producție de la Aiud sunt în plină desfășurare, iar echipele noastre dedicate muncesc pentru a aduce acest proiect la viață”, a transmis Deltamed.

Principalele obiective stabilite pentru acest an vizează finalizarea investiției pentru extinderea capacității de producție de la Aiud, deschiderea centrului de mentenanță pentru vehicule de intervenții din Republica Moldova, modernizarea fluxurilor și proceselor interne.

Cel mai mare producător de vehicule pentru intervenții speciale și de urgență din Europa de Est, cu acționariat românesc, a înregistrat afaceri de 35 milioane € anul trecut, cu 88% peste cele din 2022, pe fondul creșterii numărului de proiecte livrate și al exporturilor.

Principalele obiective ale Deltamed pentru 2024 vizează finalizarea investiției pentru extinderea capacității de producție la Aiud, deschiderea centrului de mentenanță pentru vehicule de intervenții din Republica Moldova, reorganizarea fluxurilor interne.

La Aiud, compania va transfera comenzi pentru produse de serie

Capacitate maximă la Aiud: spre finele anului

Pentru a acoperi cererea în creștere de vehicule pentru intervenții speciale și de urgență, compania a alocat 2,5 milioane de euro pentru investiții, din care 2 milioane pentru o nouă unitate de producție la Aiud. Secția din județul Alba, care va avea 25 de angajați, va începe să lucreze la capacitate maximă în ultimul trimestru al anului.

La Aiud, compania va transfera comenzi pentru produse de serie, a căror tehnologie va fi în prealabil dezvoltată la sediul din Gilău unde funcționează Departamentul de cercetare și prototipare. Deltamed, societate cu capital integral românesc, a fost înființată în 1997.

Prima unitate de producție a fost ridicată în comuna Gilău (județul Cluj), pe 13.000 mp. Aceasta conține șapte hale de producție, departamente de cercetare – dezvoltare, proiectare, CTC, postvânzare. Compania are 200 de angajați.

Dintre cele 4.000 de vehicule livrate fac parte ambulanțe, cabinete medicale mobile, puncte mobile de comandă și control, mașini de stingere a incendiilor, autospeciale destinate descarcerării, autolaboratoare, showroom-uri, ateliere și magazine mobile, vehicule pentru persoane cu dizabilități, vehicule de transport victime multiple și pacienți înalt contagioși, vehicule dedicate sectorului militar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Facultatea de Business Cluj-Napoca (FBC) a fost inclusă în programul care a implicat 70 de studenți din cinci țări ale Europei (Belgia, Estonia, Germania, Spania, România), având șapte universități ca partenere.

Viitorii businessmeni ai Clujului au vizitat berăriile Belgiei

Articolul următor

Timișoara în top 5 destinații de city-break

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share