1.000 de zile fără accident de muncă la VPK Packaging Salonta

VPK Packaging Salonta a sărbătorit luni, 29 mai 2023, 1.000 de zile fără accident de muncă.

Acest rezultat a fost atins datorită conduitei exemplare a angajaților companiei. VPK Packaging Salonta prioritizează formarea și îndrumarea angajaților proprii, creând un mediu de lucru sănătos și sigur, pentru a îmbunătăți continuu performanța în materie de siguranță.

„Felicitări echipei pentru munca, implicarea, responsabilitatea privind siguranța la locul de muncă și respectarea normelor de protecție ale muncii! Ne-am propus ca ziua de luni să fie una diferită, invitând toți angajații VPK Packaging, în pauza de masă, la un hamburger gustos și cartofi prăjiți. Sănătatea și siguranța personalului nostru este și va rămâne întotdeauna prioritatea numărul 1”, transmite conducerea companiei.

 

La Salonta din 2009

VPK Packaging Salonta este o companie de origine belgiană, specializată în furnizarea de soluții inovatoare de ambalare. Prezentă în România încă din 2009, VPK Packaging produce și comercializează plăci de carton ondulat și cutii de carton. Beneficiind de investiții de până la 2 milioane de euro pe an, VPK Packaging Salonta produce peste 75 de milioane de m² carton, are aproximativ 250 de angajati și dispune de o suprafață de peste 25.000 de metri pătrați de construcție.

Clienții VPK Packaging sunt companii locale, naționale și multinaționale din România, Ungaria și țările vecine, pe care le poate servi cu ușurință prin locația avantajoasă. Cu o capacitate totală de peste 100 milioane m² și investiții continue, VPK Packaging Salonta are planuri ambițioase pentru viitor.

 

 

Exit mobile version