Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

1.000 de zile fără accident de muncă la VPK Packaging Salonta

VPK Packaging Salonta a sărbătorit luni, 29 mai 2023, 1.000 de zile fără accident de muncă.

Acest rezultat a fost atins datorită conduitei exemplare a angajaților companiei. VPK Packaging Salonta prioritizează formarea și îndrumarea angajaților proprii, creând un mediu de lucru sănătos și sigur, pentru a îmbunătăți continuu performanța în materie de siguranță.

„Felicitări echipei pentru munca, implicarea, responsabilitatea privind siguranța la locul de muncă și respectarea normelor de protecție ale muncii! Ne-am propus ca ziua de luni să fie una diferită, invitând toți angajații VPK Packaging, în pauza de masă, la un hamburger gustos și cartofi prăjiți. Sănătatea și siguranța personalului nostru este și va rămâne întotdeauna prioritatea numărul 1”, transmite conducerea companiei.

 

La Salonta din 2009

VPK Packaging Salonta este o companie de origine belgiană, specializată în furnizarea de soluții inovatoare de ambalare. Prezentă în România încă din 2009, VPK Packaging produce și comercializează plăci de carton ondulat și cutii de carton. Beneficiind de investiții de până la 2 milioane de euro pe an, VPK Packaging Salonta produce peste 75 de milioane de m² carton, are aproximativ 250 de angajati și dispune de o suprafață de peste 25.000 de metri pătrați de construcție.

Clienții VPK Packaging sunt companii locale, naționale și multinaționale din România, Ungaria și țările vecine, pe care le poate servi cu ușurință prin locația avantajoasă. Cu o capacitate totală de peste 100 milioane m² și investiții continue, VPK Packaging Salonta are planuri ambițioase pentru viitor.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, împreună cu artiștii preferați.

Sold out la prima tranșă de bilete de o zi la Untold

Articolul următor
Universitatea Babeş-Bolyai Cluj va coordona un proiect câștigător din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de 5,2 milioane de lei (UBB-CORE).

Universități din Cluj și Oradea înființează un centru de pregătire a cercetătorilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share