Rețeaua Regina Maria a investit 30 de milioane de euro la Cluj

Am lansat Laboratorul Regina Maria Cluj (LRMC), cel mai mare laborator regional, cu tehnologie de ultimă generație, pentru rezultate sigure și rapide, primul pas către un diagnostic și un tratament corect”, anunță conducerea rețelei. 

La inaugurare au participat numeroase personalități din domeniile medical și academic | Foto: Municipiul Cluj-Napoca

Lanțul de unități medicale private marchează finalizarea celui mai mare laborator regional din România.

“Am lansat Laboratorul Regina Maria Cluj (LRMC), cel mai mare laborator regional, cu tehnologie de ultimă generație, pentru rezultate sigure și rapide, primul pas către un diagnostic și un tratament corect”, anunță conducerea rețelei.

“LRMC este un reper tehnologic pentru sistemul medical, ce reunește toate departamentele de laborator clinic și care va deservi Regiunea Nord-Vest. Campusul Regina Maria din Cluj-Napoca este alcătuit din 1 spital, 4 policlinici, 1 centru de imagistică, 2 laboratoare și 14 puncte de recoltare analize de laborator.

Investiția din ultimii cinci ani în infrastructura medicală clujeană fiind de peste 30 milioane de euro. Felicit această inițiativă de a dezvolta și moderniza sistemul medical clujean. Orice investiție, atât privată, cât și publică este binevenită, ducând la creșterea calității vieții în Cluj-Napoca”, a susținut, la inaugurarea LRMC, viceprimarul Dan Tarcea.

În primăvară, Spitalul Regina Maria Cluj a organizat un curs de chirurgie robotică în urologie, cu cele mai noi informații și tehnici din domeniu. 30 de doctori din țară au asistat la intervenții cu robotul Da Vinci X, realizate live de medicii Ioan Coman și Nicolae Crișan. Spitalul este specializat în tratarea minim invazivă, cu ajutorul robotului, a multiplelor afecțiuni oncologice prin metode chirurgicale avansate.

Exit mobile version