Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Regina Maria a investit 30 de milioane de euro la Cluj

Am lansat Laboratorul Regina Maria Cluj (LRMC), cel mai mare laborator regional, cu tehnologie de ultimă generație, pentru rezultate sigure și rapide, primul pas către un diagnostic și un tratament corect”, anunță conducerea rețelei. 
La inaugurare au participat numeroase personalități din domeniile medical și academic | Foto: Municipiul Cluj-Napoca

Lanțul de unități medicale private marchează finalizarea celui mai mare laborator regional din România.

“Am lansat Laboratorul Regina Maria Cluj (LRMC), cel mai mare laborator regional, cu tehnologie de ultimă generație, pentru rezultate sigure și rapide, primul pas către un diagnostic și un tratament corect”, anunță conducerea rețelei.

“LRMC este un reper tehnologic pentru sistemul medical, ce reunește toate departamentele de laborator clinic și care va deservi Regiunea Nord-Vest. Campusul Regina Maria din Cluj-Napoca este alcătuit din 1 spital, 4 policlinici, 1 centru de imagistică, 2 laboratoare și 14 puncte de recoltare analize de laborator.

Investiția din ultimii cinci ani în infrastructura medicală clujeană fiind de peste 30 milioane de euro. Felicit această inițiativă de a dezvolta și moderniza sistemul medical clujean. Orice investiție, atât privată, cât și publică este binevenită, ducând la creșterea calității vieții în Cluj-Napoca”, a susținut, la inaugurarea LRMC, viceprimarul Dan Tarcea.

În primăvară, Spitalul Regina Maria Cluj a organizat un curs de chirurgie robotică în urologie, cu cele mai noi informații și tehnici din domeniu. 30 de doctori din țară au asistat la intervenții cu robotul Da Vinci X, realizate live de medicii Ioan Coman și Nicolae Crișan. Spitalul este specializat în tratarea minim invazivă, cu ajutorul robotului, a multiplelor afecțiuni oncologice prin metode chirurgicale avansate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Kronwell, Teleferic, K2 Alpin Conference, Radisson Aurum, Alpin Resort (județul Brașov), Radisson Blu (Cluj), DoubleTree by Hilton (Bihor) și Bilbor Chalet (Harghita) au devenit lideri în România la categoriile la care au concurat în cadrul THA.

Stelele turismului din Transilvania. Care sunt hotelurile de top ale anului

Articolul următor

+350 de tineri și profesori s-au pregătit să fie lideri alături de McDonald’s România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share