Coroana de Aur a rămas pe capul CITR. Nicio ofertă la 5,5 milioane €

Hotelul Coroana de Aur rămâne la vânzare, după ce la ultima licitație nu a fost depusă nicio ofertă, a precizat Andrei Besoiu, de la CITR, lichidatorul bunurilor din dosarul de faliment al familiei Moldovan

Complexul din Bistrița cuprinde o unitate hotelieră, un restaurant și un teren de 3.000 mp | Foto: Hotel Coroana de Aur

Unitatea turistică din centrul municipiului Bistrița va fi scoasă din nou la licitație deoarece nu s-a prezentat niciun ofertant.

Hotelul Coroana de Aur rămâne la vânzare, după ce la ultima licitație nu a fost depusă nicio ofertă, a precizat Andrei Besoiu, de la CITR, lichidatorul bunurilor din dosarul de faliment al familiei Moldovan, conform Bistrița Business.

“Există persoane interesate, însă niciuna una nu a depus ieri o ofertă angajantă. Urmează o licitație în 19 iulie, în caz de eșec, încă una în 26 iulie. Prețul de strigare va rămâne același, în această fază”, a menționat reprezentantul CITR.

Lichidatorul a stabilit prețul de pornire pentru Coroana de Aur din Bistrița la 5,5 milioane. Ultimul preț pe care l-a cerut familia Moldovan pentru hotel, înainte de intrarea în insolvență a grupului de firme a fost de 6,8 milioane.

Grupul Combis – Agro Invest – Hotel Coroana de Aur și-a cerut intrarea în insolvență în 2019, având datorii de zeci de milioane de lei către 60 de creditori. După trei ani de încercări cu planuri de reorganizare, Tribunalul Bistrița-Năsăud a decis intrarea în faliment și a desemnat ca lichidator pe CITR.

Coroana de Aur are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele), restaurant și un teren aferent de 2.958 mp.

Exit mobile version