Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coroana de Aur a rămas pe capul CITR. Nicio ofertă la 5,5 milioane €

Hotelul Coroana de Aur rămâne la vânzare, după ce la ultima licitație nu a fost depusă nicio ofertă, a precizat Andrei Besoiu, de la CITR, lichidatorul bunurilor din dosarul de faliment al familiei Moldovan
Complexul din Bistrița cuprinde o unitate hotelieră, un restaurant și un teren de 3.000 mp | Foto: Hotel Coroana de Aur

Unitatea turistică din centrul municipiului Bistrița va fi scoasă din nou la licitație deoarece nu s-a prezentat niciun ofertant.

Hotelul Coroana de Aur rămâne la vânzare, după ce la ultima licitație nu a fost depusă nicio ofertă, a precizat Andrei Besoiu, de la CITR, lichidatorul bunurilor din dosarul de faliment al familiei Moldovan, conform Bistrița Business.

“Există persoane interesate, însă niciuna una nu a depus ieri o ofertă angajantă. Urmează o licitație în 19 iulie, în caz de eșec, încă una în 26 iulie. Prețul de strigare va rămâne același, în această fază”, a menționat reprezentantul CITR.

Lichidatorul a stabilit prețul de pornire pentru Coroana de Aur din Bistrița la 5,5 milioane. Ultimul preț pe care l-a cerut familia Moldovan pentru hotel, înainte de intrarea în insolvență a grupului de firme a fost de 6,8 milioane.

Grupul Combis – Agro Invest – Hotel Coroana de Aur și-a cerut intrarea în insolvență în 2019, având datorii de zeci de milioane de lei către 60 de creditori. După trei ani de încercări cu planuri de reorganizare, Tribunalul Bistrița-Năsăud a decis intrarea în faliment și a desemnat ca lichidator pe CITR.

Coroana de Aur are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele), restaurant și un teren aferent de 2.958 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Uniunea Europeană (UE), prin CINEA, va acorda Renovatio e-charge un grant de 9,5 milioane de euro pentru construcția în România a 242 de noi stații de mare putere.

Renovatio instalează 242 de stații de încărcare a mașinilor electrice

Articolul următor
Harta Electric Castle cuprinde porțile de acces, poziționarea celor 12 scene, locurile pentru mâncare, băutură și servicii, punctele de experiențe, parcările, facilitățile existente în camping. 

Cum arată harta festivalului Electric Castle

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share