Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum arată harta festivalului Electric Castle

Harta Electric Castle cuprinde porțile de acces, poziționarea celor 12 scene, locurile pentru mâncare, băutură și servicii, punctele de experiențe, parcările, facilitățile existente în camping. 
Festivalul de muzică de la Cluj va grupa în acest an 12 scene | Foto: Electric Castle

Organizatorii evenimentului de pe Domeniul Banffy, din comuna clujeană, Bonțida au prezentat principalele puncte de interes din festival.

Harta Electric Castle cuprinde porțile de acces, poziționarea celor 12 scene, locurile pentru mâncare, băutură și servicii, punctele de experiențe, parcările, facilitățile existente în camping. Recent, organizatorii au lansat ghidul festivalului care cuprinde tot ceea ce participanții trebuie să știe, inclusiv noile măsuri pentru eficientizarea transportului și accesului.

Electric Castle este pregătit să înceapă, în 19 iulie, pe cele 40 ha ale Domeniului Banffy din Bonțida, cu 12 scene, un camping de 20.000 de oameni, 300 de artiști în program. Față de anul trecut, organizatorii au suplimentat cu 30% numărul de autobuze și cu 50% capacitatea în trenurile Electric Castle, astfel că acestea să devină cea mai simplă și rapidă cale de a ajunge în festival.

Timpul de așteptare în orele de vârf va fi de 30 de minute, susțin organizatorii. Biletele pot fi cumpărate în avans de aici iar participanții au la dispoziție o linie WhatsApp dedicată prin care pot sesiza orice probleme legate de transport. Cei care aleg să vină la castel cu mașina sunt îndemnați să își ia prietenii cu ei.

Mașinile cu toate locurile ocupate vor primi parcare gratuită. Festivalul are propriul supermarket, 35 de restaurante, o zonă de grill pentru cei care vor să-și pregătească singuri masa. Accesul cu alimente și apă este permis doar pentru cei cazați în Electric Castle Village.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Hotelul Coroana de Aur rămâne la vânzare, după ce la ultima licitație nu a fost depusă nicio ofertă, a precizat Andrei Besoiu, de la CITR, lichidatorul bunurilor din dosarul de faliment al familiei Moldovan

Coroana de Aur a rămas pe capul CITR. Nicio ofertă la 5,5 milioane €

Articolul următor
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca va organiza, din toamnă, primul său program de licență în domeniul inteligenței artificiale (AI). 

Inteligența artificială, studiată la nivel de licență în Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share