DS Smith își consolidează strategia de sustenabilitate „Now & Next”

Compania crește angajamentele privind sustenabilitatea ca răspuns la provocările unei lumi în continuă schimbare.

DS Smith, furnizor de top de soluții de ambalare sustenabile, a anunțat obiective și mai ambițioase, ca parte a strategiei sale „Now & Next” pentru a accelera tranziția către o economie circulară, cu emisii reduse de carbon.

În parteneriat cu clienții săi, începând cu anul 2020, DS Smith a înlocuit 762 de milioane de materiale plastice problematice cu alternative bazate pe fibre și a dezvoltat peste 30.000 de proiecte pe zona de circularitate cu ajutorul Parametrilor de Design Circular, un instrument inovator și o premieră în industrie, care permite clienților să măsoare circularitatea ambalajelor lor.

În același timp, în linie cu obiectivele sale de decarbonizare, DS Smith a redus în acest an emisiile de CO2 cu 10% (15% față de 2019) și a realizat o reducere de 4% a consumului de apă în fabricile de hârtie din zonele expuse riscului de stres hidric. De la lansarea strategiei „Now & Next”, compania a atins 9 din cele 26 de obiective propuse, iar altele 3 sunt în curs de îndeplinire înainte de termen.

 

Prin consolidarea acestor realizări și pentru a face față provocărilor unei lumi în continuă schimbare, compania și-a crescut ambițiile privind sustenabilitatea, stabilind un set de obiective specifice, pentru accelerarea progresului.

 

Noile angajamente „Now & Next”, dezvoltate în colaborare cu experți independenți, vor acorda prioritate circularității, vor accelera drumul către Net Zero și vor îndrepta atenția companiei către oameni, comunități și natură.

 

„Am înregistrat progrese bune cu strategia noastră de sustenabilitate – Now & Next – dar contextul în care suntem ne obligă să facem mai mult. De aceea, luăm măsuri astăzi pentru a ne asigura că angajamentele noastre țin pasul cu o lume aflată în continuă schimbare, accelerând tranziția către o economie circulară, cu emisii de carbon reduse”, a declarat Miles Roberts, Directorul General al Grupului.

 

Obiectivele strategiei de sustenabilitate „Now & Next” 

 

Circularitate

 

Carbon

 

Oameni și Comunități

Natură

Exit mobile version