Două ghiduri ale solicitantului în consultare publică la ADR Centru

Sursa foto: Alba 24

ADR Centru a lansat două ghiduri ale solicitantului în consultare publică în calitatea sa de Autoritate de Management în cadrul Programului Regiunea Centru (PR Centru) 2021-2027.

Pentru consultarea publică a fost pusă la dispoziţie o perioadă de 15 zile lucrătoare. Cei interesaţi pot depune observațiile și propunerile într-un formular pus la dispoziție de ADR Centru și să-l transmită prin e-mail, la adresa helpdesk@adrcentru.ro, până în data de 04.09.2023.

Cele două ghiduri ale solicitantului vizează două priorităţi de investiţii

Este vorba despre prioritatea de investiții 8,  O regiune atractivă, cu obiectivul specific 5.1 „Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului sustenabil și a securității în zonele urbane”. În  cadrul acestei priorităţi, ADR mai aduce în discuţie Acțiunea 8.1 „Dezvoltare urbană integrată prin regenerarea spațiilor publice, punerea în valoare a patrimoniului, infrastructurii culturale și a potențialului turistic din municipiile Regiunii Centru”.

Cea de-a doua prioritate de investiții supusă consultări publice este Prioritatea 3 „O regiune cu comunități prietenoase cu mediul” – Obiectiv specific 2.1 „Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, Acțiunea 3.1 „Eficiență energetică în clădiri rezidențiale”.

 

Exit mobile version