Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două ghiduri ale solicitantului în consultare publică la ADR Centru

Sursa foto: Alba 24

ADR Centru a lansat două ghiduri ale solicitantului în consultare publică în calitatea sa de Autoritate de Management în cadrul Programului Regiunea Centru (PR Centru) 2021-2027.

Pentru consultarea publică a fost pusă la dispoziţie o perioadă de 15 zile lucrătoare. Cei interesaţi pot depune observațiile și propunerile într-un formular pus la dispoziție de ADR Centru și să-l transmită prin e-mail, la adresa helpdesk@adrcentru.ro, până în data de 04.09.2023.

Cele două ghiduri ale solicitantului vizează două priorităţi de investiţii

Este vorba despre prioritatea de investiții 8,  O regiune atractivă, cu obiectivul specific 5.1 „Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului sustenabil și a securității în zonele urbane”. În  cadrul acestei priorităţi, ADR mai aduce în discuţie Acțiunea 8.1 „Dezvoltare urbană integrată prin regenerarea spațiilor publice, punerea în valoare a patrimoniului, infrastructurii culturale și a potențialului turistic din municipiile Regiunii Centru”.

Cea de-a doua prioritate de investiții supusă consultări publice este Prioritatea 3 „O regiune cu comunități prietenoase cu mediul” – Obiectiv specific 2.1 „Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, Acțiunea 3.1 „Eficiență energetică în clădiri rezidențiale”.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lansare de carte despre istoria Oradiei

Articolul următor

Olandezii de la Tempting Brands Internaţional şi Route 66 din Braşov se extind la turism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share