MedLife a finanțat cinci mari festivaluri din Transilvania

Printre acestea figurează Electric Castle, Jazz in the Park, Smida Jazz (Cluj), Film și Istorii (Brașov), FITS (Sibiu).

MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, a fost implicată, în vară, în festivaluri muzicale și culturale din țară la care au fost prezente 360.000 de persoane. Acestea au fost Electric Castle, Summer Well, Smida Jazz, SoNoRo Musikland, Jazz in the Park, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Boovie, Festivalul de Film și Istorii Râșnov.

„Festivalurile, prin diversitatea lor, reprezintă o platformă pentru cultivarea unei comunități unite, stimulează economia locală, promovează sentimentul de mândrie pentru locul în care trăim. Dincolo de impactul lor în societate, momentele de răgaz și distracție sunt esențiale pentru echilibrul emoțional al fiecăruia”, a motivat Ina Bădărău-Ilie, director de comunicare al MedLife.

Rețeaua a oferit servicii medicale și cursuri de prim-ajutor gratuite, kit-uri cu produse utile pentru sănătate, pachete de analize medicale, masaj terapeutic, ateliere de well-being. MedLife a amenajat instalații speciale de oglinzi cu funcționalități și efecte variate, zone de lounge și relaxare cu încărcătoare pentru telefoane, un atelier cu metode de combatere a stresului prin arta fotografică.

Grupul MedLife este unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est, implicându-se în monitorizarea pandemiei de Covid-19 și în zona de cercetare. Compania este cotată la Bursa de Valori București.

Exit mobile version