Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MedLife a finanțat cinci mari festivaluri din Transilvania

Printre acestea figurează Electric Castle, Jazz in the Park, Smida Jazz (Cluj), Film și Istorii (Brașov), FITS (Sibiu).

MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, a fost implicată, în vară, în festivaluri muzicale și culturale din țară la care au fost prezente 360.000 de persoane. Acestea au fost Electric Castle, Summer Well, Smida Jazz, SoNoRo Musikland, Jazz in the Park, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Boovie, Festivalul de Film și Istorii Râșnov.

„Festivalurile, prin diversitatea lor, reprezintă o platformă pentru cultivarea unei comunități unite, stimulează economia locală, promovează sentimentul de mândrie pentru locul în care trăim. Dincolo de impactul lor în societate, momentele de răgaz și distracție sunt esențiale pentru echilibrul emoțional al fiecăruia”, a motivat Ina Bădărău-Ilie, director de comunicare al MedLife.

Rețeaua a oferit servicii medicale și cursuri de prim-ajutor gratuite, kit-uri cu produse utile pentru sănătate, pachete de analize medicale, masaj terapeutic, ateliere de well-being. MedLife a amenajat instalații speciale de oglinzi cu funcționalități și efecte variate, zone de lounge și relaxare cu încărcătoare pentru telefoane, un atelier cu metode de combatere a stresului prin arta fotografică.

Grupul MedLife este unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est, implicându-se în monitorizarea pandemiei de Covid-19 și în zona de cercetare. Compania este cotată la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pehart Grup, lider în industria producerii și procesării produselor de hârtie pentru uz casnic din România, a demarat un proces amplu de modernizare și retehnologizare a mașinilor pentru producția de hârtie tissue.

Optimizare energetică la Pehart. Factura la energie va scădea cu 10%

Articolul următor

CONAF și CCIB marchează București ca epicentru al dialogului global prin succesul evenimentului ”3 Seas Initiative - Global Challenges”, cu prilejul celui de al VIII-lea Summit al Iniţiativei celor Trei Mări (I3M) şi al Forumului de Afaceri I3M

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share