ROMGAZ a fost premiat la Gala Club Antreprenor, ediţia a XII-a

Romgaz a fost premiat vineri, 29 septembrie, în cadrul Galei Club Antreprenor ediţia a XII-a. Compania a primit premiul pentru excelență în management și pentru dezvoltarea sustenabilă. Evenimentul a avut loc la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Premiile obligă ROMGAZ la performanţă

“Acest premiu este o recunoașterea adusa viziunii și dedicării noastre comune pentru a fi o companie de referință în sectorul energetic.

Dezvoltarea sustenabilă este un angajament esențial pentru noi. Într-o lume în care resursele noastre sunt limitate, ne-am asumat responsabilitatea de a acționa într-un mod care să protejeze mediul înconjurător și să contribuie la bunăstarea comunităților noastre” a afirmat Andreea Negru, purtător de cuvânt al ROMGAZ, care a fost prezentă la eveniment.
Club Antreprenor este o revistă on-line de educație, cultură și acțiune antreprenorială care își propune să contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică. Gala Club Antreprenor este un eveniment organizat trimestrial.
Exit mobile version