Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROMGAZ a fost premiat la Gala Club Antreprenor, ediţia a XII-a

Romgaz a fost premiat vineri, 29 septembrie, în cadrul Galei Club Antreprenor ediţia a XII-a. Compania a primit premiul pentru excelență în management și pentru dezvoltarea sustenabilă. Evenimentul a avut loc la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Premiile obligă ROMGAZ la performanţă

“Acest premiu este o recunoașterea adusa viziunii și dedicării noastre comune pentru a fi o companie de referință în sectorul energetic.

Dezvoltarea sustenabilă este un angajament esențial pentru noi. Într-o lume în care resursele noastre sunt limitate, ne-am asumat responsabilitatea de a acționa într-un mod care să protejeze mediul înconjurător și să contribuie la bunăstarea comunităților noastre” a afirmat Andreea Negru, purtător de cuvânt al ROMGAZ, care a fost prezentă la eveniment.

Club Antreprenor este o revistă on-line de educație, cultură și acțiune antreprenorială care își propune să contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică. Gala Club Antreprenor este un eveniment organizat trimestrial.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Supercontractul Airbus – IndiGo, marea șansă a Clujului

Articolul următor

Asociaţia Micilor Producători de Energie Electrică din România (AMPEER) îşi exprimă nemulţumirea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share