Topul exportatorilor din Maramureș: Aramis, Eaton, Aviva

Tags: , ,
Fiind o ediție jubiliară a TFM, acest moment aniversar a fost sărbătorit printr-o gală a business-ului maramureșean. A fost promovat un format nou de eveniment al CCIM, agreat de mediul de afaceri.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a organizat, la Restaurantul Casa Crișan Baia Mare, evenimentul Top Firme Maramureșene (TFM).

Fiind o ediție jubiliară a TFM, acest moment aniversar a fost sărbătorit printr-o gală a business-ului maramureșean. A fost promovat un format nou de eveniment al CCIM, agreat de mediul de afaceri. Au fost premiate 115 companii care s-au înscris în competiția TFM 2023, în urma invitației transmise de CCIM ca urmare a analizei indicatorilor economici de performanță înregistrați de firme în 2022.

În cadrul evenimentului s-a făcut public topul exportatorilor din județul Maramureș: 1. Aramis Invest, 2. Eaton Electro Producție, 3. Aviva. Ca manager al anului a fost desemnat Vladimir Iacob – Aramis Group.

Trofeul pentru femeia manager a anului a fost acordat Rozicăi Lazăr – Ferma Zootehnica Group. Pentru că a fost o ediție aniversară, organizația camerală a oferit mai multe premii speciale, printre care dezvoltatorului imobiliar al anului – Revolution Residence (CEO, Ciprian Șter), responsabilitate socială – Electro Sistem.

S-a alăturat, în calitate de partener special al TFM, Consiliul Județean Maramureș, reprezentat de președintele administrației județene, Ionel Bogdan, alături de care președintele CCIM, Florentin Tuș, a înmânat antreprenorilor diplomele și trofeele aniversare. Premii au mai fost decernate companiilor de top și împreună cu prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder.

Evenimentul s-a bucurat de prezența altor invitați speciali: primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș; Mihai Gherman, șef al Inspectoratului de Poliție al Județului; Marian Dumitriu, șef Serviciul de Investigare a Criminalității Economice; Florin Andreicuț – Baroul Maramureș.

A fost prezentă și o delegație a Camerei de Comerț și Industrie Szolnok, Ungaria, unul dintre partenerii externi cu care CCIM are o colaborare de 25 de ani. Președintele CCIM a oferit invitaților speciali diplome de excelență.

Exit mobile version