Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Topul exportatorilor din Maramureș: Aramis, Eaton, Aviva

Fiind o ediție jubiliară a TFM, acest moment aniversar a fost sărbătorit printr-o gală a business-ului maramureșean. A fost promovat un format nou de eveniment al CCIM, agreat de mediul de afaceri.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a organizat, la Restaurantul Casa Crișan Baia Mare, evenimentul Top Firme Maramureșene (TFM).

Fiind o ediție jubiliară a TFM, acest moment aniversar a fost sărbătorit printr-o gală a business-ului maramureșean. A fost promovat un format nou de eveniment al CCIM, agreat de mediul de afaceri. Au fost premiate 115 companii care s-au înscris în competiția TFM 2023, în urma invitației transmise de CCIM ca urmare a analizei indicatorilor economici de performanță înregistrați de firme în 2022.

În cadrul evenimentului s-a făcut public topul exportatorilor din județul Maramureș: 1. Aramis Invest, 2. Eaton Electro Producție, 3. Aviva. Ca manager al anului a fost desemnat Vladimir Iacob – Aramis Group.

Trofeul pentru femeia manager a anului a fost acordat Rozicăi Lazăr – Ferma Zootehnica Group. Pentru că a fost o ediție aniversară, organizația camerală a oferit mai multe premii speciale, printre care dezvoltatorului imobiliar al anului – Revolution Residence (CEO, Ciprian Șter), responsabilitate socială – Electro Sistem.

Fiind o ediție jubiliară a TFM, acest moment aniversar a fost sărbătorit printr-o gală a business-ului maramureșean. A fost promovat un format nou de eveniment al CCIM, agreat de mediul de afaceri.

S-a alăturat, în calitate de partener special al TFM, Consiliul Județean Maramureș, reprezentat de președintele administrației județene, Ionel Bogdan, alături de care președintele CCIM, Florentin Tuș, a înmânat antreprenorilor diplomele și trofeele aniversare. Premii au mai fost decernate companiilor de top și împreună cu prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder.

Evenimentul s-a bucurat de prezența altor invitați speciali: primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș; Mihai Gherman, șef al Inspectoratului de Poliție al Județului; Marian Dumitriu, șef Serviciul de Investigare a Criminalității Economice; Florin Andreicuț – Baroul Maramureș.

A fost prezentă și o delegație a Camerei de Comerț și Industrie Szolnok, Ungaria, unul dintre partenerii externi cu care CCIM are o colaborare de 25 de ani. Președintele CCIM a oferit invitaților speciali diplome de excelență.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grădiniță nouă pentru 130 de copii, amenajată din module Containere FDC

Articolul următor

Oferte sigure de angajare la Bursa locurilor de muncă de la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share