ENERGIE. Rematinvest și-a cumpărat șase autocamioane cu consum redus

Categorii: Fără categorie
Procesatorul clujean de deșeuri Rematinvest a raportat achiziția unei flote de șase noi autocamioane MAN, cu scopul de a îmbunătăți modul în care colectează materiale reciclabile și de a oferi sprijin sustenabil furnizorilor săi. 

Achiziția se înscrie în strategia de eficiență energetică și de protecție a mediului în colectarea materialelor reciclabile.

Procesatorul clujean de deșeuri Rematinvest a raportat achiziția unei flote de șase noi autocamioane MAN, cu scopul de a îmbunătăți modul în care colectează materiale reciclabile și de a oferi sprijin sustenabil furnizorilor săi. “Scopul nostru primordial este de a contribui la conservarea mediului și de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Cele șase noi camioane introduse în cadrul acestei investiții aduc numeroase beneficii. Cu ajutorul acestor echipamente de ultimă generație, procesul de colectare a materialelor reciclabile devine mult mai rapid și eficient. Aceasta se traduce printr-o creștere semnificativă a capacității noastre de preluare a deșeurilor și furnizarea unui serviciu mai rapid.

Aceste camioane au fost proiectate cu accent pe eficiența energetică și pe reducerea amprentei noastre de carbon. Ne asumăm cu responsabilitate misiunea de a face reciclarea mai durabilă ca niciodată. Suntem pregătiți să gestionăm problemele de mentenanță cu un risc minim de defectare și întârzieri, asigurând continuitatea serviciilor noastre”, potrivit Rematinvest.

Pentru a îmbunătăți timpii și condițiile de livrare, dar și condițiile de muncă ale angajaților, anul trecut Rematinvest a achiziționat 10 camioane MAN de ultimă generație, echipate cu macara graifer și sistem multilift pentru manevrarea containerelor. Valoarea acestei investiții s-a ridicat la 1,5 milioane de euro.

Rematinvest a fost fondată la Cluj-Napoca, în 2003, la Cluj-Napoca, ca joint-venture româno-german, având la origini societatea Remat Sălaj şi grupul german Scholz. Prin intermediul punctelor de lucru proprii și a societăților afiliate, procesatorul clujean de materiale reciclabile dispune, la nivel național, de 15 depozite în care se realizează colectarea și procesarea deșeurilor industriale.

Exit mobile version