Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ENERGIE. Rematinvest și-a cumpărat șase autocamioane cu consum redus

Procesatorul clujean de deșeuri Rematinvest a raportat achiziția unei flote de șase noi autocamioane MAN, cu scopul de a îmbunătăți modul în care colectează materiale reciclabile și de a oferi sprijin sustenabil furnizorilor săi. 

Achiziția se înscrie în strategia de eficiență energetică și de protecție a mediului în colectarea materialelor reciclabile.

Procesatorul clujean de deșeuri Rematinvest a raportat achiziția unei flote de șase noi autocamioane MAN, cu scopul de a îmbunătăți modul în care colectează materiale reciclabile și de a oferi sprijin sustenabil furnizorilor săi. “Scopul nostru primordial este de a contribui la conservarea mediului și de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Cele șase noi camioane introduse în cadrul acestei investiții aduc numeroase beneficii. Cu ajutorul acestor echipamente de ultimă generație, procesul de colectare a materialelor reciclabile devine mult mai rapid și eficient. Aceasta se traduce printr-o creștere semnificativă a capacității noastre de preluare a deșeurilor și furnizarea unui serviciu mai rapid.

Aceste camioane au fost proiectate cu accent pe eficiența energetică și pe reducerea amprentei noastre de carbon. Ne asumăm cu responsabilitate misiunea de a face reciclarea mai durabilă ca niciodată. Suntem pregătiți să gestionăm problemele de mentenanță cu un risc minim de defectare și întârzieri, asigurând continuitatea serviciilor noastre”, potrivit Rematinvest.

Pentru a îmbunătăți timpii și condițiile de livrare, dar și condițiile de muncă ale angajaților, anul trecut Rematinvest a achiziționat 10 camioane MAN de ultimă generație, echipate cu macara graifer și sistem multilift pentru manevrarea containerelor. Valoarea acestei investiții s-a ridicat la 1,5 milioane de euro.

Rematinvest a fost fondată la Cluj-Napoca, în 2003, la Cluj-Napoca, ca joint-venture româno-german, având la origini societatea Remat Sălaj şi grupul german Scholz. Prin intermediul punctelor de lucru proprii și a societăților afiliate, procesatorul clujean de materiale reciclabile dispune, la nivel național, de 15 depozite în care se realizează colectarea și procesarea deșeurilor industriale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș are manager interimar

Articolul următor
Termenul inițial era stabilit pentru data de 25 septembrie, fiind prelungit de încă trei ori, până la data de 31 octombrie, ulterior 7 noiembrie.

Centura Metropolitană a Clujului, suspendată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share