Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș are manager interimar

Managementul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș îi revine, din 3 noiembrie 2023, ec. Florin Crăciun. Acesta va asigura conducerea spitalului pentru o perioadă de 30 de zile, în urma Ordinului emis de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Numirea a fost necesară în urma demiterii managerului în exercițiu al instituției, ec. Mariana Cernat, de către ministrul Sănătății. 

Economistul Florin Crăciun deține un masterat în Piețe de capital. Experiența sa de director al unei sucursale de bancă (5 ani), director general adjunct al unei bănci (un an), director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Mureș (un an), director financiar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (aproape 8 ani) și director economic la Primăria Municipiului Târgu Mureș (2 ani) a fost convingătoare pentru a i se încredința interimatul la SCJU Tg. Mureș.

Florin Crăciun, Managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

„Am fost numit în funcție pentru o perioadă de 30 de zile, interimar, urmând să asigur buna funcționare a instituției până la expirarea mandatului primit de la ministrul Sănătății, care poate fi prelungit, și până la ocuparea postului prin concurs. Consiliul de Administrație are această obligație prin lege, având în vedere că postul este interimar în momentul de față, să organizeze un concurs pentru ocuparea postului de manager, în condițiile legii”, a declarat luni, 6 noiembrie, citat de cotidianul Zi de Zi, ec. Florin Crăciun.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Balanța Dezvoltării Durabile instalată pe Aeroportul din Târgu Mureș

Articolul următor
Procesatorul clujean de deșeuri Rematinvest a raportat achiziția unei flote de șase noi autocamioane MAN, cu scopul de a îmbunătăți modul în care colectează materiale reciclabile și de a oferi sprijin sustenabil furnizorilor săi. 

ENERGIE. Rematinvest și-a cumpărat șase autocamioane cu consum redus

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share