Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Balanța Dezvoltării Durabile instalată pe Aeroportul din Târgu Mureș

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă implementează proiectul Balanța Dezvoltării Durabile prin care au fost confecționate sute de obiecte artizanale care conțin cele 17 Obiective pentru Dezvoltare Durabilă și un cod QR către o pagină web cu detalii despre acestea. Obiectul va fi montat în toate aeroporturile din România, în 100 de gări și în sute de școli și sedii ale instituțiilor publice locale.

Aeroportul Internațional Transilvania din Târgu Mureș s-a alăturat inițiativei Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, alături de aeroporturile din: Suceava, Bacău și Satu Mare. Prin urmare, toți călătorii care tranzitează aceste aeroporturi au acum posibilitatea să afle mai multe despre ce înseamnă sustenabilitatea, printr-o simplă scanare a unui cod QR.

Balanța Dezvoltării Durabile văzută de consilierul de stat László Borbély

„Tranziția către dezvoltare durabilă se poate realiza doar cu o masă critică de oameni care să își însușească și să aplice principiile sustenabilității. Prin această inițiativă, ne propunem să atragem cât mai mulți oameni în rețeaua celor care își doresc un viitor durabil. Dezvoltarea durabilă este un domeniu care pare complicat la început, dar din momentul îl care îl descoperi sunt șanse foarte mari să îl adopți ca stil de viață”, a declarat consilierul de stat László Borbély.

Lansarea proiectului „Balanța Dezvoltării Durabile” a avut loc cu ocazia Zilei Naționale a Sustenabilității care se serbează, oficial de anul acesta, pe data de 27 octombrie. Mai multe unități de învățământ și primării au instalat deja acest obiect artizanal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Procesarea de cash este un serviciu scump, pentru că implică multă logistică, securitate și muncă manuală.

S-a schimbat modificarea. BT amână scumpirea comisioanelor la cash

Articolul următor

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș are manager interimar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share