Alser Forest își extinde activitatea și face producție

Distribuitorul de utilaje forestiere Alser Forest Săcele a decis să-și lărgească aria de activitate și a înființat un departament de producție. primul utilaj care  iese de pe noua linie Alser Forest este un paletizator, adică o instalație de ambalat lemnul despicat numit AlsPack.

Buncărul cu capacitatea de 1 metru cub al mașinii de ambalare lemn despicat ALSPACK are o secțiune transversală rotundă, cu posibilitatea de a fi schimbat într-o formă dreptunghiulară sau pătrată, pentru a se adapta la diferite nevoi. Suport palet este pivotant, iar transportul și manipularea este asigurată de niște suporți pentru lame, cu încărcător frontal, un stivuitor. Acționarea paletizatorului AlsPack este una hidraulică, utilajul de aproximativ 620 kg fiind echipat cu motor electric de 2,2 kW, alimentat la 220V.

„Compania Alser Forest S.A. a luat o decizie importantă pentru viitorul său, deschizând un departament de producție propriu pentru a întâmpina cerere crescută de utilaje autohtone. Acest departament va fi responsabil de producerea utilajelor pentru silvicultură, o arie în care compania deține deja o expertiză solidă și o reputație de încredere pe piață„ spun reprezentanții companiei.

AlsPack, cel mai nou produs Alser Forest

AlsPack este un utilaj proiectat pentru a ajuta în gestionarea eficientă a procesului de ambalare a lemnului despicat.

Avantajele competitive ale AlsPack

Exit mobile version