Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alser Forest își extinde activitatea și face producție

Distribuitorul de utilaje forestiere Alser Forest Săcele a decis să-și lărgească aria de activitate și a înființat un departament de producție. primul utilaj care  iese de pe noua linie Alser Forest este un paletizator, adică o instalație de ambalat lemnul despicat numit AlsPack.

Buncărul cu capacitatea de 1 metru cub al mașinii de ambalare lemn despicat ALSPACK are o secțiune transversală rotundă, cu posibilitatea de a fi schimbat într-o formă dreptunghiulară sau pătrată, pentru a se adapta la diferite nevoi. Suport palet este pivotant, iar transportul și manipularea este asigurată de niște suporți pentru lame, cu încărcător frontal, un stivuitor. Acționarea paletizatorului AlsPack este una hidraulică, utilajul de aproximativ 620 kg fiind echipat cu motor electric de 2,2 kW, alimentat la 220V.

„Compania Alser Forest S.A. a luat o decizie importantă pentru viitorul său, deschizând un departament de producție propriu pentru a întâmpina cerere crescută de utilaje autohtone. Acest departament va fi responsabil de producerea utilajelor pentru silvicultură, o arie în care compania deține deja o expertiză solidă și o reputație de încredere pe piață„ spun reprezentanții companiei.

AlsPack, cel mai nou produs Alser Forest

AlsPack este un utilaj proiectat pentru a ajuta în gestionarea eficientă a procesului de ambalare a lemnului despicat.

Avantajele competitive ale AlsPack

  • Flexibilitate: Mașina este concepută pentru a se adapta la diverse dimensiuni și forme ale lemnului despicat, oferindu-vă versatilitate și ușurință în procesul de ambalare.
  • Fiabilitate și durabilitate: Produsul este fabricat cu materiale de calitate și respectă cele mai riguroase standarde, asigurând o funcționare fiabilă pe termen lung.
  • Fabricat în România: Alser Forest este o companie autohtonă, iar produsul este fabricat în România, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea industriei locale.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La editura Rocade a apărut primul volum de poezie din România cu conținut de realitate augmentată

Articolul următor
Forul județean a finalizat procedura de desemnare a câștigătorului contractului de achiziție publică de servicii financiare în legătură cu emiterea și vânzarea pe piața primară, de obligațiuni de 75,7 milioane €, prin plasament privat.

BT Capital și Alpha Bank vor mijloci vânzarea obligațiunilor Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share