Rareș Hurghiș, Best Young Energy Influencer in CEE

Rareș Hurghiș, general manager FEL România și manager ENGIE România, a fost premiat la Budapesta în cadrul competiției TOP CEE ENERGY INFLUENCERS. Acesta a câștigat premiul pentru Best Young Energy Influencer in CEE.

Future Energy Leaders România a repurtat o victorie însemnată prin premiul obținut de aiudeanul Rareș Hurghiș, manager ENGIE România.

Ceremonia de premiere în cadrul competiției TOP CEE ENERGY INFLUENCERS a avut loc la Budapesta, Ungaria.

FEL România face parte din rețeaua mondială de tineret a World Energy Council și este programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Printre obiectivele programului se numără profesionalizarea tinerilor din energie și dezvoltarea competențelor necesare celei de-a 4-a revoluții industriale, creșterea gradului de angajabilitate și prezența mai mare a tinerilor în poziții de decizie.

FEL România își propune, de asemenea, să fie o platformă de comunicare și cooperare între generații și să accelereze tranziția către o economie bazată pe energie curată, reducând impactul negativ pe care energia îl are asupra mediului.

Sursă foto – FACEBOOK Future Energy Leaders Romania

Exit mobile version