Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rareș Hurghiș, Best Young Energy Influencer in CEE

Rareș Hurghiș, general manager FEL România și manager ENGIE România, a fost premiat la Budapesta în cadrul competiției TOP CEE ENERGY INFLUENCERS. Acesta a câștigat premiul pentru Best Young Energy Influencer in CEE.

Future Energy Leaders România a repurtat o victorie însemnată prin premiul obținut de aiudeanul Rareș Hurghiș, manager ENGIE România.

Ceremonia de premiere în cadrul competiției TOP CEE ENERGY INFLUENCERS a avut loc la Budapesta, Ungaria.

FEL România face parte din rețeaua mondială de tineret a World Energy Council și este programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Printre obiectivele programului se numără profesionalizarea tinerilor din energie și dezvoltarea competențelor necesare celei de-a 4-a revoluții industriale, creșterea gradului de angajabilitate și prezența mai mare a tinerilor în poziții de decizie.

FEL România își propune, de asemenea, să fie o platformă de comunicare și cooperare între generații și să accelereze tranziția către o economie bazată pe energie curată, reducând impactul negativ pe care energia îl are asupra mediului.

Sursă foto – FACEBOOK Future Energy Leaders Romania

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Există mulți investitori din Republica Moldova la Cluj, în special în domeniile imobiliar și comerț, companii înființate de antreprenori moldoveni, până acum poate nu atât de cunoscuți.

Republica Moldova are consul la Cluj. “Ne concentrăm pe business și universități”

Articolul următor
„Light Up your Winter Holidays” se derulează la Iulius Mall Cluj cu Circus Christmas, într-un regal al bucuriei orchestrat de Moș Crăciun și acompaniat de un concert de colinde.

Circus Christmas, în Iulius Mall Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share