Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Circus Christmas, în Iulius Mall Cluj

„Light Up your Winter Holidays” se derulează la Iulius Mall Cluj cu Circus Christmas, într-un regal al bucuriei orchestrat de Moș Crăciun și acompaniat de un concert de colinde.

„Light Up your Winter Holidays” se derulează la Iulius Mall Cluj cu Circus Christmas, într-un regal al bucuriei orchestrat de Moș Crăciun și acompaniat de un concert de colinde.

Adu-ți întreaga familie la Iulius Mall Cluj pentru „Light Up your Winter Holidays”. O să-ți placă tematica Circus și luminițele, care pun în scenă într-un mod magic un spectacol complet. Vino să îl întâlnești pe Moș Crăciun, bucură-te de o paradă specială și un concert de colinde.

Împreună dăm start celui mai așteptat sezon, prin aprinderea decorațiunilor de sărbători. Pregătește-te pentru un final de seară memorabil, presărat cu micile ghidușii ale clovnilor puși pe fapte îndrăznețe și deciși să îți demonstreze abilitățile fascinante.

Mulțimea freamătă de nerăbdare în așteptarea celui mai frumos moment din an, iar spiritul Crăciunului pătrunde în fiecare colțișor al sufletului nostru odată cu cel mai așteptat eveniment, aprinderea luminilor de Crăciun din Iulius Mall, ce va avea loc în 6 decembrie, la ora 18:00, în Atrium Principal – Curtea de Onoare.

La marele eveniment „Light Up your Winter Holidays”, arlechinii hazlii ai moșului vor porni în cea mai feerică și veselă paradă, începând cu ora 17:50, în zona Auchan, către intrarea principală. Moș Crăciun va petrece și ceva timp alături de micuți pentru că vrea să le asculte „micile secrete”. Și poate chiar să le spună și câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a le aduce exact cadourile dorite. De la ora 19:00, Moș Crăciun alături de alaiul său va începe să colinde prin Iulius Mall.

Pentru a intra în atmosfera festivă, te vei putea relaxa ascultând, de la 18:15, concertul de colinde al Kids Sing Academy. Te invităm să descoperi decorațiunile de Crăciun din Iulius Mall, unde atmosfera este încărcată de spiritul sărbătorilor și de spectacol, iar colindele răsună. Delectează-te cu o ceașcă de ceai, în timp ce admiri decorațiunile vesele și figurinele-acrobați care sfidează gravitația.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rareș Hurghiș, Best Young Energy Influencer in CEE

Articolul următor
Relația esențială dintre sănătatea solului și productivitatea agricolă se referă la rolul central jucat de microorganism benefice în biodiversitate solului și stocarea carbonului.

Corteva cultivă viitorul prin soluții inovatoare pentru recolte durabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share