Antreprenoarele redefinesc la Cluj rolul României în noua economie europeană

Tags: , ,
Conferința OFA -UGIR are ca temă centrală redefinirea rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat.

Una dintre dezbaterile la care au participat reprezentantele organizației | Foto: OFA - UGIR

Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR) a anunțat o conferință de anvergură la Cluj-Napoca.

Conferința OFA – UGIR are ca temă centrală redefinirea rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat. Evenimentul va avea loc în 8 februarie, de la 10:00, la Grand Hotel Italia, și urmărește să aducă împreună experți naționali și europeni, antreprenori și reprezentanți guvernamentali pentru a discuta despre viitorul economiei României în context european.

“Acest eveniment va beneficia de experiența a doi key-note speakeri de renume, care vor aduce în discuție modul în care mediul privat poate contribui la schimbările socio-economice la nivel național, european și mondial.

Discuțiile purtate vor fi îndreptate și către importanța leadership-ului la nivel antreprenorial, fiind oferită participanților o perspectivă clară asupra diferențelor între liderii tranzacționali și cei transformaționali și subliniind tipul de lideri de care economia României are nevoie pentru a naviga cu succes în viitor.

Prin această conferință, OFA și UGIR demonstrează angajamentul lor pentru consolidarea rolului României în economia europeană și sprijinirea dezvoltării sectorului privat. Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru dialog, schimb de experiențe și idei, contribuind astfel la formarea unei viziuni strategice pentru viitorul economic al României”, conform OFA – UGIR.

Subiectele abordate:

Exit mobile version