Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenoarele redefinesc la Cluj rolul României în noua economie europeană

Conferința OFA -UGIR are ca temă centrală redefinirea rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat.
Una dintre dezbaterile la care au participat reprezentantele organizației | Foto: OFA – UGIR

Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR) a anunțat o conferință de anvergură la Cluj-Napoca.

Conferința OFA – UGIR are ca temă centrală redefinirea rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat. Evenimentul va avea loc în 8 februarie, de la 10:00, la Grand Hotel Italia, și urmărește să aducă împreună experți naționali și europeni, antreprenori și reprezentanți guvernamentali pentru a discuta despre viitorul economiei României în context european.

“Acest eveniment va beneficia de experiența a doi key-note speakeri de renume, care vor aduce în discuție modul în care mediul privat poate contribui la schimbările socio-economice la nivel național, european și mondial.

Discuțiile purtate vor fi îndreptate și către importanța leadership-ului la nivel antreprenorial, fiind oferită participanților o perspectivă clară asupra diferențelor între liderii tranzacționali și cei transformaționali și subliniind tipul de lideri de care economia României are nevoie pentru a naviga cu succes în viitor.

Prin această conferință, OFA și UGIR demonstrează angajamentul lor pentru consolidarea rolului României în economia europeană și sprijinirea dezvoltării sectorului privat. Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru dialog, schimb de experiențe și idei, contribuind astfel la formarea unei viziuni strategice pentru viitorul economic al României”, conform OFA – UGIR.

Subiectele abordate:

  • Sprijinul Uniunii Europene asupra competitivității mediului privat din UE față de actorii economici din America de Nord și Asia și modul în care structurile asociative ale mediului privat din România pot influența discuțiile economice europene
  • Oportunitățile de finanțare oferite de guvernul României pentru mediul privat în următorii ani și factorii esențiali pentru dezvoltarea și competitivitatea afacerilor
  • Evoluțiile așteptate în industria IT și tehnologiilor înalte în următorul deceniu, evaluarea pregătirii firmelor românești pentru transformările strategice și structurale și explorarea noilor direcții pentru adaptarea la aceste schimbări
  • Impactul temelor privind energia și sustenabilitatea asupra dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii din România, cu o atenție specială acordată implicațiilor Net Zero Industry Act pentru economia națională.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
A avut loc recepția documentației tehnice (proiect tehnic și detalii de execuție) pentru faza a doua a proiectului nostru de la Câmpia Turzii, iar cu această ocazie a fost marcată încheierea etapei de proiectare.

Leviatan a proiectat infrastructura pentru avioanele F16 de la Baza NATO din Cluj

Articolul următor
Aceasta introduce, în 2024, o nouă categorie de produse biologice, o acțiune posibilă după achiziționarea companiilor Stoller și Symborg, mișcare ce marchează un moment important în agricultura sustenabilă pentru fermierii români și moldoveni și evidențiază angajamentul neclintit al Corteva față de inovație și practici agricole durabile.

Corteva revoluționează agricultura în România și Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share