Behavioural Economics in Practice – primul curs dedicat mediului de afaceri din România începe la Cluj-Napoca pe 9 februarie

În 9 februarie începe primul și singurul training executiv pe tema științei comportamentale din România. Programul a fost creat de către Transilvania Executive Education în parteneriat cu agenția daneză de consultanță iNUDGEyou, cea care a dezvoltat metodologia BASIC pentru intervențiile de schimbare a comportamentului. Universitatea Suffolk din Marea Britanie va oferi diplome de absolvire participanților.

Cursul se adresează exclusiv reprezentanților mediului de afaceri cu experiență în top-middle management, vânzări, marketing, relații clienți, resurse umane. Conceput exclusiv pentru practicieni, cursul are două componente:

Trainingul este susținut de:

Cursurile se vor desfășura în Cluj-Napoca, în perioada februarie-iunie a.c., o dată pe lună, în limba engleză. Cei care se înscriu la curs până în 31 ianuarie au oportunitatea de a beneficia de prețul promoțional – 1800 euro + TVA. Detalii despre înscriere și preț sunt disponibile pe website-ul TEE aici.

Despre Transilvania Executive Education

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 8 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Exit mobile version