Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Behavioural Economics in Practice – primul curs dedicat mediului de afaceri din România începe la Cluj-Napoca pe 9 februarie

  • Cursul durează 4 luni
  • Diploma este oferită de Universitatea Suffolk
  • Experți internaționali predau în cadrul cursului

În 9 februarie începe primul și singurul training executiv pe tema științei comportamentale din România. Programul a fost creat de către Transilvania Executive Education în parteneriat cu agenția daneză de consultanță iNUDGEyou, cea care a dezvoltat metodologia BASIC pentru intervențiile de schimbare a comportamentului. Universitatea Suffolk din Marea Britanie va oferi diplome de absolvire participanților.

Cursul se adresează exclusiv reprezentanților mediului de afaceri cu experiență în top-middle management, vânzări, marketing, relații clienți, resurse umane. Conceput exclusiv pentru practicieni, cursul are două componente:

  • teoretică, care are rolul de a furniza fundamente conceptuale precum teoria procesului dual de gândire – gândire rapidă, gândire lentă -, biasări cognitive și euristici, conceptul de nudge – influențare “blândă” a comportamentului uman.
  • practică, care are scopul de a dezvolta abilitățile și competențele necesare aplicării metodologiei de schimbare comportamentală BASIC©, dezvoltată de către agenția iNUDGEyou și adoptată la nivelul Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OECD) în 2019.

Trainingul este susținut de:

  • Pelle Guldborg Hansen – CEO iNUDGEyou, cercetător în economie comportamentală la Universitatea Roskilde (Danemarca);
  • Alin T. Băiescu, MBA – directorul trainigului „Behavioural Economics in Practice”, lector la EMBA Transilvania Executive Education;
  • Rodica Ianole-Călin (Co-Fondator și Director Academic al Masteratului de Economie Comportamentală din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea București).

Cursurile se vor desfășura în Cluj-Napoca, în perioada februarie-iunie a.c., o dată pe lună, în limba engleză. Cei care se înscriu la curs până în 31 ianuarie au oportunitatea de a beneficia de prețul promoțional – 1800 euro + TVA. Detalii despre înscriere și preț sunt disponibile pe website-ul TEE aici.

Despre Transilvania Executive Education

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 8 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea își propune un buget de aproape 3 miliarde de lei pe anul 2024   

Articolul următor
”Cel mai priceput fermier în domeniul pășunatului” este o competiție națională cu premii lansată de Universitatea de Științe Agricole (USAMV) Cluj-Napoca în cadrul proiectului Grazing4Agroecology (G4AE), finanțat din fonduri UE. 

USAMV Cluj pune bazele unei rețele de pășunat sustenabil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share