Marty Oradea, premiat la German Design Awards

Proiectul Marty din Oradea a fost distins cu premiul pentru arhitectură interioară excelentă în cadrul German Design Awards 2024.

Lucrările la restaurantul din Parcul Salca au durat doi ani | Foto: Marty, Cosmin Todor

Restaurantul conceput de designerul clujean Cosmin Todor a prins viață după doi ani, printr-o investiție de 1,5 milioane de euro.

Proiectul Marty din Oradea a fost distins cu premiul pentru arhitectură interioară excelentă în cadrul German Design Awards 2024. “Situat în Oradea, acest proiect se remarcă ca un far al inovației și stilului”, spune Todor. A fost prima unitate Marty situată în afara municipiului Cluj-Napoca, localitate unde s-a lansat franciza.

Implementarea acestui proiect a durat doi ani și a presupus o investiție de 1,5 milioane €. Restaurantul dispune de 250 de locuri. Unitatea a fost dată în folosință în 2021, în zona Parcului Salca din Oradea, pe malul pârâului Peța, fiind profilată pe gastronomie americană, mediteraneeană și asiatică.

Grupul operează brandurile Marty Restaurants, Olivo Caffe & Bistro, Bistro Bujole, Olivo Coffee Roasters, Narcoffee Roasters, Transylvania School of Hospitality, Marty Events & Catering.

Premiul Red Dot, cu Natuu

În 2022, designerul clujean a obținut premiul internațional Red Dot, la categoria Brand Design & Identity, în echipă cu studioul de branding Beniamin Pop. Premiul a fost acordat pentru proiectul restaurantului Natuu y Nature din Cluj.

Red Dot Design Award este un premiu internațional pentru design de produs și design de comunicare acordat de Design Zentrum Nordrhein Westfalen Essen (Germania). Natuu era primul restaurant românesc de tip fast food care promova mâncarea sănătoasă de tip vegetarian, vegan și raw vegan.

Exit mobile version