Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marty Oradea, premiat la German Design Awards

Proiectul Marty din Oradea a fost distins cu premiul pentru arhitectură interioară excelentă în cadrul German Design Awards 2024.
Lucrările la restaurantul din Parcul Salca au durat doi ani | Foto: Marty, Cosmin Todor

Restaurantul conceput de designerul clujean Cosmin Todor a prins viață după doi ani, printr-o investiție de 1,5 milioane de euro.

Proiectul Marty din Oradea a fost distins cu premiul pentru arhitectură interioară excelentă în cadrul German Design Awards 2024. “Situat în Oradea, acest proiect se remarcă ca un far al inovației și stilului”, spune Todor. A fost prima unitate Marty situată în afara municipiului Cluj-Napoca, localitate unde s-a lansat franciza.

Proiectul Marty din Oradea a fost distins cu premiul pentru arhitectură interioară excelentă în cadrul German Design Awards 2024.

Implementarea acestui proiect a durat doi ani și a presupus o investiție de 1,5 milioane €. Restaurantul dispune de 250 de locuri. Unitatea a fost dată în folosință în 2021, în zona Parcului Salca din Oradea, pe malul pârâului Peța, fiind profilată pe gastronomie americană, mediteraneeană și asiatică.

Grupul operează brandurile Marty Restaurants, Olivo Caffe & Bistro, Bistro Bujole, Olivo Coffee Roasters, Narcoffee Roasters, Transylvania School of Hospitality, Marty Events & Catering.

Premiul Red Dot, cu Natuu

În 2022, designerul clujean a obținut premiul internațional Red Dot, la categoria Brand Design & Identity, în echipă cu studioul de branding Beniamin Pop. Premiul a fost acordat pentru proiectul restaurantului Natuu y Nature din Cluj.

Red Dot Design Award este un premiu internațional pentru design de produs și design de comunicare acordat de Design Zentrum Nordrhein Westfalen Essen (Germania). Natuu era primul restaurant românesc de tip fast food care promova mâncarea sănătoasă de tip vegetarian, vegan și raw vegan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a aplicat o singură amendă în urma a 41 de acțiuni de verificare a celor care se ocupă cu articolele pirotehnice.

Control la fabricanții și distribuitorii de produse pirotehnice din Cluj

Articolul următor
În 2023 am avut mai multe încercări de a avea un buget de venituri și cheltuieli la Compania Națională de Investiții Rutiere (CNIR)

CNIR a pus ochii pe “Autostrada Nordului”. Ce proiecte vrea de la CNAIR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share