În perioada 8 – 10 martie se desfășoară ediția a III-a Târgului Agro Expo Satu Mare

Cea de-a III-a ediție a Târgului regional și internațional de agricultură, industrie alimentară și zootehnie – Agro Expo Satu Mare se desfășoară în perioada 8 – 10 martie 2024 în parcarea Auschopping Satu Mare.

Evenimentul este organizat de SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare.

„La această ediție ne propunem să promovăm lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție a clienților, să facilităm încheierea unor contracte comerciale, dar și să creăm mediul potrivit pentru interacțiune directă între vânzători și clienți”, a declarat Istvan-Peter Bura-Maksay, organizator, organizator.

În cadrul evenimentului se vor organiza întâlniri cu diverși specialiști în domeniul agriculturii, dar și cu specialiști și operatori din domeniul financiar-bancar și fonduri europene.

Partenerii evenimentului: Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium (Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület), APIA Satu Mare, AFIR Satu Mare, GAL Satu Mare, Revista Ferma, Agro Expo Satu Mare, Expo Industry Satu Mare, SkyLine Events, Camera De Comerț Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Credit foto: Agro Expo Satu Mare

 

C

Exit mobile version