Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În perioada 8 – 10 martie se desfășoară ediția a III-a Târgului Agro Expo Satu Mare

Cea de-a III-a ediție a Târgului regional și internațional de agricultură, industrie alimentară și zootehnie – Agro Expo Satu Mare se desfășoară în perioada 8 – 10 martie 2024 în parcarea Auschopping Satu Mare.

Evenimentul este organizat de SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare.

„La această ediție ne propunem să promovăm lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție a clienților, să facilităm încheierea unor contracte comerciale, dar și să creăm mediul potrivit pentru interacțiune directă între vânzători și clienți”, a declarat Istvan-Peter Bura-Maksay, organizator, organizator.

În cadrul evenimentului se vor organiza întâlniri cu diverși specialiști în domeniul agriculturii, dar și cu specialiști și operatori din domeniul financiar-bancar și fonduri europene.

Partenerii evenimentului: Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium (Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület), APIA Satu Mare, AFIR Satu Mare, GAL Satu Mare, Revista Ferma, Agro Expo Satu Mare, Expo Industry Satu Mare, SkyLine Events, Camera De Comerț Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Credit foto: Agro Expo Satu Mare

 

C

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Oferta primară de vânzare Fidelis a fost intermediată de sindicatul format din BT Capital Partners (lead manager, intermediar), Banca Transilvania (grup de distribuție), ambele din Cluj, Alpha Bank România, BCR, BRD (intermediari).

Grupul BT a coordonat o emisiune Fidelis de 360 milioane €

Articolul următor

Avocata mureșeană Crenguța Leaua câștigă celebrul proces Roșia Montană împotriva Gabriel Resources

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share