Fino Brutto a schimbat fața Palatului Administrativ din Zalău. Cum arată după reabilitare

Societatea de construcții Fino Brutto Borla (FBB) a fost premiată pentru lucrările de izolare la Palatul Administrativ din reședința județului Sălaj.

Societatea de construcții Fino Brutto Borla (FBB) a fost premiată pentru reabilitarea Palatului Administrativ din reședința județului Sălaj.

 

Prefectul Toma Dari a înmânat o diplomă onorifică administratorului FBB, Tibor Matei, pentru contribuţia subcontractorului la realizarea lucrărilor de reabilitare.

Societatea din Sălaj a realizat partea de izolare exterioară a clădirii, amenajările interioare şi exterioare, reabilitarea acoperişului, a scărilor de acces şi a curţii interioare şi gazonului din faţa Palatului Administrativ.

Clădire renovată integral

Proiectul la care a participat FBB s-a ridicat la 25 de milioane de lei. “Mă bucur că am găsit la noi în judeţ o companie serioasă, care realizează lucrări de calitate şi pe care ne-am putut baza în proiectul de reabilitare.

Diploma acordată este o recompensă simbolică pentru efortul acestei companii de a ne sprijini într-un proiect cu multe provocări. Aşa a fost cel privind reabilitarea din temelii a sediului instituţiei”, a precizat prefectul Sălajului.

“Proiectul reprezintă o premieră pentru județul nostru. Am redat comunității o clădire modernă și eficientă energetic. Este vorba despre o investiție finanțată din fonduri europene. În ultimii 2 ani am asigurat 6,5 milioane de lei, partea de buget de stat, 26% din valoarea totală proiectului.

În urma reabilitării, câștigați sunt atât cetățenii, cât și angajații Prefectului Sălaj şi ai celorlalte șase instituţii de stat care au sediul în această clădire”, a menționat ministrul de interne, Lucian Bode.

Exit mobile version