Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fino Brutto a schimbat fața Palatului Administrativ din Zalău. Cum arată după reabilitare

Societatea de construcții Fino Brutto Borla (FBB) a fost premiată pentru lucrările de izolare la Palatul Administrativ din reședința județului Sălaj.

Societatea de construcții Fino Brutto Borla (FBB) a fost premiată pentru reabilitarea Palatului Administrativ din reședința județului Sălaj.

 

Prefectul Toma Dari a înmânat o diplomă onorifică administratorului FBB, Tibor Matei, pentru contribuţia subcontractorului la realizarea lucrărilor de reabilitare.

Societatea din Sălaj a realizat partea de izolare exterioară a clădirii, amenajările interioare şi exterioare, reabilitarea acoperişului, a scărilor de acces şi a curţii interioare şi gazonului din faţa Palatului Administrativ.

Clădire renovată integral

Proiectul la care a participat FBB s-a ridicat la 25 de milioane de lei. “Mă bucur că am găsit la noi în judeţ o companie serioasă, care realizează lucrări de calitate şi pe care ne-am putut baza în proiectul de reabilitare.

Diploma acordată este o recompensă simbolică pentru efortul acestei companii de a ne sprijini într-un proiect cu multe provocări. Aşa a fost cel privind reabilitarea din temelii a sediului instituţiei”, a precizat prefectul Sălajului.

“Proiectul reprezintă o premieră pentru județul nostru. Am redat comunității o clădire modernă și eficientă energetic. Este vorba despre o investiție finanțată din fonduri europene. În ultimii 2 ani am asigurat 6,5 milioane de lei, partea de buget de stat, 26% din valoarea totală proiectului.

În urma reabilitării, câștigați sunt atât cetățenii, cât și angajații Prefectului Sălaj şi ai celorlalte șase instituţii de stat care au sediul în această clădire”, a menționat ministrul de interne, Lucian Bode.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Întâlnire tehnică la Cluj a Misiunii Europene “100 de orașe inteligente”

Articolul următor
Compania de inginerie Simtel Team București (STB) își va majora rezultatele financiare, în acest an, prin aportul centrelor sale regionale.

Noile centre regionale din Cluj și Timișoara vor mări afacerile Simtel Team

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share