Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Palatul Administrativ din Zalău, modernizat cu 5 milioane de euro

Prefectul județului Sălaj, Florin Florian, a semnat contractul de achiziție publică de lucrări pentru creşterea eficienței energetice a Palatului Administrativ Zalău.

Instituția Prefectului apare ca beneficiar, iar TCI Contractor General Cluj ca executant, valoarea proiectului fiind de 17,5 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată (TVA). Termenul de realizare a lucrărilor este de 18 luni de la data precizată în ordinul de începere.

Principalele lucrări vizează anveloparea clădirii, înlocuirea tâmplăriei exterioare una termoizolantă, înlocuirea corpurilor de încălzire cu ventilo-convectoare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei.

Lucrările au în vedere și reabilitarea şi modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea de corpuri de iluminat cu senzori de mişcare şi a unui sistem de management energetic integrat, având ca rezultat reducerea emisiilor gazelor cu efect de seră şi folosirea de peste 15% a energiei obţinute din surse regenerabile.

Proiectul are o valoare totală de 24,2 milioane de lei, inclusiv TVA, iar perioada de implementare este 23 noiembrie 2018 – 30 noiembrie 2022. Scopul este transformarea imobilului dintr-o clădire clasică, depăşită moral, într-o clădire modernă, prin lucrări de eficientizare energetică, având în vedere că de la finalizarea şi recepţia acesteia, în 1971, nu s-au efectuat reparaţii capitale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Shutterstock

Curs de raportare non-financiară, organizat la Brașov: „O nouă provocare pentru companii”

Articolul următor

350 directori și actori în educație participă la Conferința Internațională Arhitecții Educației

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share