Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Donează

Revista Transilvania Business și portalul web www.transilvaniabusiness.ro sunt principalele platforme de promovare a afacerilor din Transilvania și Banat.

Pentru buna funcționare a acestora, orice donație este binevenită, iar contribuția dumneavoastră va  asigura un conținut editorial de calitate și va putea susține eforturile echipei Transilvania Business de a putea aduce știri de calitate și informații analitice de business.

 

Publicația Transilvania Business este un proiect editorial lansat în urmă cu 10 ani sub deviza: ”Venim și scriem împreună despre afacerea ta”, fiind auditată BRAT, iar pagina web www.transilvaniabusiness.ro este auditată SATI, fiind cele mai complete și mai citite platforme media de business din Transilvania.

Vrei să ne ajuți? Alege modalitatea:

 

Prin cont bancar:

RO 64BTRLO1301205860683XX

Asociația Educație pentru Europa,

Banca Transilvania Cluj Napoca

 

Asociația Educație pentru Europa derulează proiecte culturale și sociale, prin editarea unor volume de promovare a obiectivelor culturale de referință din Transilvania, dar și prin implicarea în campanii pro-sănătate și de susținere a educației tinerilor.

 

 

Redirecționează:

 

20% din impozitul pe profit al companiei*

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente tehnice necesare bunei funcționări a publicației și reportaje de calitate.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la redacția@transilvaniabusiness.ro

*Baza legală poate fi consultată AICI.

 

3,5% din impozitul pe salariu*

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3,5% să fie direcționați pentru susținerea activității echipei publicației Transilvania Business.

Descarcă formularul de AICI.

*Baza legală poate fi consultat AICI.

Depune-l la ANAF până pe 15 martie sau trimite-l până pe 1 martie la adresa redacției Transilvania Business: str. Primăriei, nr. 1, Târgu Mureș, jud. Mureș. Și îl depunem noi.