Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

In perioada 01 – 03 aprilie, WineUp Fair in Transylvania transfomă Clujul în capitala vinului și a gastronomiei. Cel mai profesionist și elegant târg de vinuri din România își deschide porțile în mai puțin de o lună, cu 22 de expozanți invitați la standurile WineUp special concepute, cu un program valoros și ofertant de masterclass-uri, cu o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In the City și cu o noutate importantă pentru această ediție: WineUp Official Selection.

Înainte de orice proiect este motivația: de ce WineUp? Pentru că visele noastre ca organizatori converg cu nevoile pieței de vin din România de a crește, de a deveni din ce în ce mai puternică și mai vizibilă la nivel național și internațional.

ArtVinium își dorește prin acest târg să ofere un concept integrat prin care să promoveze cu adevărat calitatea vinurilor românești, dar și să intervină activ în educarea publicului larg și în creșterea serviciilor din domeniul ospitalității, urmând reperele și tendințele internaționale.

A doua ediție WineUp Fair in Transylvania pregătește o suită premium de producători și importatori care își vor expune și promova vinurile calitative.

Vizitatorii târgului vor putea nu doar să deguste aceste vinuri, ci să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, brand ambasadori, producători care vin la Cluj-Napoca să câștige vizibilitate prin calitatea produselor lor.
Lista de expozanți până în acest moment este compusă din: Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Gîrboiu, Crama Carastelec, Gitana Winery, Chateau Vartely, Liliac, Gramma, Petro Vaselo,  Crama La Salina, Avincis, Aurelia Vișinescu, Vinimondo, Cramele Recaș, Crama Rătești, Crama Oprișor, Alira, Davino, Budureasca, Vitis Metamorfosis. Mai sunt doar câteva nume de anunțat până la târg.

Noutatea acestei ediții o constituie degustarea jurizată WineUp Official Selection, o evaluare de talie națională și internațională a vinurilor din târg, cu un juriu specializat. Aceștia vor degusta vinurile producătorilor și vor face o evaluare argumentată, cu oferirea unui feedback corect despre calitatea vinurilor, raportul calitate-preț, previziuni despre prezența acestor vinuri pe piața internațională și nu numai. Gala de premiere WineUp Official Selection va avea loc sâmbătă seara, într-un cadru festiv, cu prezența tuturor actorilor implicați.

Din juriul WineUp vor face parte nume recunoscute în lumea vinului la nivel internațional: Master of Wine Essi Avellan din Finlanda, membră a juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, Master of Wine Peter McCombie, membru al juriului International Wine Challenge, Master Sommelier Adam Pawlowski, Elod Adam Wine Educator și Metro District Manager la Kobrand Distribution New York și alții.

Prezența lor la Cluj aduce un plus dezvoltării platformei de educare WineUp Masterclass deoarece fiecare va susține un masterclass specializat pe domeniile lor de expertiză, ceea ce este de apreciat nu doar prin prisma experienței lor profesionale și a renumelui cât și prin disponibilitatea de a-și transmite cunoștințele celor interesați.

Nu în ultimul rând, la finalul fiecărei zile de târg vizitatorii sunt invitați să-și continue periplul degustărilor și al poveștilor cu vin într-o atmosferă de sărbătoare specifică programului WineUp In the City. Cine gastronomice, întâlniri de networking, degustări speciale în diferite localuri din Cluj-Napoca, vor putea fi accesate în fiecare seară după închiderea târgului, de la ora 21.00.

Biletele la târg și la masterclass-uri se pot achiziționa online de pe site-ul www.wineup.ro. Pe toată durata târgului, WineUp InfoPoint și WineUp Store vor sta la dispoziția vizitatorilor pentru orice informații și achiziții promoționale de vinuri.

Toate noutățile legate de târg și de evenimentele conexe sunt disponibile atât pe site-ul oficial www.wineup.ro, cât și pe pagina de Facebook www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Around the world in 77 projects

Articolul următor

Peste 65 de universitati de pe 4 continente la RIUF Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share